· 

Vanaf 31 mei weer normale open!

Vanaf 31 mei mogen restaurants in Zwitserland weer gasten ontvangen in alle lokalen, mits strikte hygiënevoorschriften en afstandsregels in acht worden genomen. Voorlopig mogen er binnen vier personen aan een tafel zitten. In het geval van ouders met kinderen, kunnen het er meer zijn. In de buitenruimte zijn 6 personen toegestaan. Tussen groepen gasten moet een afstand van 1,5 meter worden aangehouden. Masker op de tafel is verplicht. Contactgegevens moeten worden verzameld en gedurende 14 dagen worden bewaard.

Als u vragen heeft, bel ons dan even.

Blijf gezond, tot ziens,
Suzanne & John

Kommentar schreiben

Kommentare: 0

  

Gasthaus Hochwang

Suzanne & John Frencken

Hinterbergstrasse 32

7232 Furna

Schweiz

 

Tel. +41 81 332 12 72

Mail gasthaushochwang@gmail.com 

Impressum // Datenschutz
© 2023 Gasthaus Hochwang Furna mit ❤️ realisiert von www.prezis.gmbh